Pinterest • Verdens idékatalog

Vision Plastic Change har den vision, at mennesket har ret til et miljø uden plastikforurening. Det betyder, at kommende generationer fortsat skal kunne ernære sig af havets ressourcer og spise for eksempel fisk og muslinger uden plastikindhold samt nyde at leve i en natur uden plastikforurening.

Back in Australia with a rustic and industrial bar design

98
15

Radikal Reduktion af Plastaffald Hvert år smides enorme mængder af plast ud til skade for mennesker og miljø. Rapporten udforsker bæredygtige måder til håndtering af plastaffald. Radikal Reduktion af Plastaffald er et samarbejde mellem kommuner, virksomheder, forskere og designere, der har som vision at minimere ressourcespildet ved at genanvende plastaffald og omdanne det til nye produkter og løsninger. Projektet tager udgangspunkt i den grundantagelse, at plastaffald er en ressource, der…

La casa delle favole... di montagna

10
1
fra Rodale Wellness

The 28-Day Plastic Purge Challenge

Here are the best ways to avoid the most harmful plastics, without making yourself crazy in the process!

192
23

See this Instagram photo by @interiordesignmag • 1,305 likes

Hookah Lounge Satelite! Come to Lux Lounge in West Bloomfield, MI to relax with friends at a premiere hookah lounge in an upscale atmosphere! Call (248) 661-1300 or visit www.luxloungewb.com for more information!

79
28