Pinterest • Verdens idékatalog

Badet har en frisk kombinasjon av grove tømmervegger og blå mosaikkfliser. Et stort rødt kors, og små menneskefigurer pynter opp på benken. Styling: Tone Kroken.

Viksø-hjelmenes opbygning. Viksø-hjelmenes brug af horn og krogformede næb i panden ses også på disse to menneskefigurer, der pryder en mankestol fra Fogdarp i Skåne. Yngre bronzealder.

Amuletter af rav? Hængesmykker kunne været lavet af rav. Særligt prangende er de store dråbeformede stykker, der er mest almindelige i Jylland. De har borede huller, således at man kunne bære dem i en snor. Men vi ved ikke, hvem der bar dem, om det var kvinder, mænd eller begge grupper. Vi kender heller ikke til deres betydning. Måske har de gyldne smykker fungeret som beskyttende amuletter i lighed med andre amuletter fra jægerstenalderen. Nogle af ravsmykkerne er prydet med indridsede…

1

sunrise event ~ mixed media ~ by robert burridge - got to take a workshop with him... Great energy and very inspiring to watch him work...he and his wife make quite a good team.

52
2