Pinterest • Verdens idékatalog

Hitta din doft - Parfym/Doft - KICKS

Stunning as an example of "sometimes you CAN wear too much bling"! But individually? Stunning!

130
33

Homéoplasmine, der er en slags fransk version af Eight Hour Cream og uovertruffen til tørre læber (og sprukken hud og for meget sol). Blot er den langt mindre fedtet og giver et naturligt, nærmest mat skær. Den smukke model Jessica Stam er efter sigende stor fan, og den er også fast inventar hos alle franske makeupartister. Kig efter den næste gang, du befinder dig i Frankrig.

2

KICKS har Norges største utvalg innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Våre erfarne makeupartister, hudpleiere, og skjønnhetseksperter hjelper deg med å velge riktig.

Denne fine boksen her har de fleste makeupartister som jeg har jobbet med hatt med seg på photoshoots. Den gir huden en frisk og fin shine som gjør seg godt på bilder og i det virkelige liv. Bathina fra Benefit er rett og slett mitt hemmelige triks for blanke fine ben.

Benefit Hoola bronzer, ca. 265 DKK i Sephora Havde brugt sidste støvkorn af min yndlingsbronzer op, så jeg måtte have en ny. Den er klart den bedste jeg nogensinde har brugt og mange af de makeupartister jeg møder på arbejde deler samme mening!

1
1

MinMakeupArtist.se är Sveriges största mötesplats på nätet för makeupartister, maskörer, hårstylister och deras kunder.

Et produkt, som altid findes backstage under de internationale modeuger (og indimellem herhjemme også) er Biodermas makeupfjerner Sensibio H2O, der er elsket af makeupartister og modeller for sin milde formel, der er god også til helt sensitiv hud. Den er tidligere blevet prist i høje toner her på skønhedsbloggen, både af modeller, bloglæsere og af mig. Køb den på nettet eller næste gang, du er i udlandet.

1

bareMinerals Frame & Define Brow Styler