Pinterest • Verdens idékatalog

Klimaforandringer

fra Ha! Tea 'n' Danger

Sign The Petition — Stop Animal Abuse

Pro vegan: if you want to stop animal abuse, the most powerful petition you can sign is one that says: I'm vegan :)

20
8
2

DR Netradio: Hør Natursyn: Skovhaven skaber fødevarer og modvirker klimaforandringer på DR P1

Glacier National Park, Montana, USA - Denise Germann/AP Photo. GLACIER NATIONAL PARK, MONTANA, USA Engang fandtes her mere end 150 gletsjere, men i dag er der færre end 25 tilbage i Montanas nationalpark. Og voldsomme klimaforandringer kan få de sidste til at være forsvundet i 2030, hvilket vil ødelægge områdets økosystem.

Efterfølgende besøgte Kongeparret og Kronprinsparret Energi Akademiet og blev modtaget af akademiets medarbejdere. Under besøget deltog Kongeparret og Kronprinsparret i en rundkredsdiskussion om bæredygtighed og klimaforandringer sammen med repræsentanter fra nederlandske ministerier og erhvervsliv samt lokale fra Samsø. Billedgalleriet opdateres løbende.

COP16: Kunst som kommunikation - Dansk Arkitektur Center

Teaterstykket denne gangen heter "Venter på våren". Et innlegg om klimaforandringer og det å ikke kunne kle på seg. Været er verst når du sitter inne og ser ut på det.

Rekordtemperaturer kan betyde accelererende klimaforandringer

Nobelprismodtager på plakaten Når Who Cares Wins finder sted den 16. april 2013, er vi stolte af at præsentere Nobelprismodtager Mohan Munasinghe som én af vores key note speakers. Mohan Munasinghe modtog i 2007 Nobels Fredspris, og han regnes som en af verdens absolut førende eksperter indenfor energi, klimaforandringer og bæredygtig udvikling.

VANDPLUS SOLRØD Projektet VandPlus Solrød svarer på de forestående klimaforandringer og de problematikker som følger med stigende regnvandsmængder og giver et bud på en tilpasningsstrategi i Solrød…

Landbrug der modvirker klimaforandringer | Viden | DR