Pinterest • Verdens idékatalog

Maileg 6 Klassiske Jule Metal Ophæng i Æske

1

Weihnachtsdekoration aus Papier Mehr

55
5

Med Nordic ornamenterne formår Nordentoft & Sacher Kau at tilføre julen et moderne og tidsløst design. Nordic ornamenterne består af tre smukke nyfortolkninger af de klassiske juleobjekter: et hjerte, en engel og et kræmmerhus. Nordic ornamenterne fås både i messing og hvid keramik.

3

Vasen Vintage skiller seg fra klassiske hvite vaser med den blomstrede dekoren på utsiden, som gjør den til en dekorasjon i seg selv.

Spred en god julestemning Med Nordic ornamenterne formår Nordentoft & Secher Kau at tilføre julen et moderne og tidsløst design. Nordic ornamenterne består af tre smukke nyfortolkninger af de klassiske juleobjekter: et hjerte, en engel og et kræmmerhus. Nordic ornamenterne fås både i messing og hvid keramik.

Floristics.Brand

86
4

1203833 Dwarf Alberta Spruces [Picea glauca 'Conica']. Jim Swift, Bellingham, WA. © Mark Turner

32

Repkény Vadszőlő (Parthenocissus tricuspidata 'Veitchii') gondozása, szaporítása (Japán Vadszőlő, Repkényszőlő, Háromkaréjú Vadszőlő)

Chamaecyparis Pisifera 'Murphy's Blue' by Conifers2, via Flickr

36
3

Nobili-serien fra Kähler er kanskje dette årets mest elegante og dekorative julepynt i nydelig keramisk materiale og med glinsende glasur. Nobili-serien fortolker den klassiske julepynten og tar …

9