Pinterest • Verdens idékatalog

Christmas Santa Strawberries

57
8

'Inden jeg sådan for alvor trækker stikket ud og holder ferie, får du opskriften på endnu en sommerkage. Jeg kan ikke komme uden om, at jeg er stor fan af crumble, som jeg tit bager, når vi får uventede gæster eller...Læs mere

2

Recipe for Homemade Chocolate Covered Strawberry Popsicle

45
3

"Inspireret af min gode oplevelse med jordbærkagen bagte jeg forleden min egen - den som er på billedet. Hemmeligheden er en god mazarinmasse, som du kommer ovenpå mørdejen inden den bages...[læs mere]"

4

Giv dine venner og familie en medalje: sprøde smørbagte mandelkager lagt sammen med en fed creme med frisk rabarbersmag. Gem opskriften til jordbærsæsonen, og bland evt. rabarber med jordbær. Uhm!

Min far havde fødselsdag i weekenden og min mor havde bagt en lækker jordbær lagkage. Det var ikke et planlagt opslag, men pga. interessen for opskriften, så får I den her 🙂 Opskriften er min mors klassiske kagebund opskrift, der blevet brugt igennem mange år til forskellige slags kager. Jeg har delt opskriften til kagebunden…

1

Mat som kan spises med én hånd kan være praktisk både på tur og i selskapslivet. Lise Finckenhagen har oppskriften på lekre wraps med spekeskinke, avokado og jordbær.

Sprøde havrekager med hyldeblomstfløde og jordbær - FamilieJournal.dk Mobil

1