Pinterest • Verdens idékatalog

Italiensk dessert - 10 lækre opskrifter

pin 1

Lav en stærk kaffe og bland med Amaretto. Rør æggesnaps og bland mascapone i. Bland de piskede hvider i. Læg nu lagvis lady fingers dyppet i kaffelagen og cremen. Drys kakao over til sidst.

pin 3

Porchetta - bedste opskrift på den italienske rullesteg. Perfekt LCHF-aftensmad --> Madbanditten.dk

pin 136
heart 6

Tiramisu med hallon är en svensk variant på en klassisk italiensk dessert.

pin 14
heart 2

Frozen temptation är ett recept på en frusen efterrätt av honung, grädde, chilipulver, valnötter och fikon. En klassisk italiensk dessert som du serverar lite halvtinad till exempelvis fest.

Søde chokoladekugler med trøffelkerne af luksuriøs italiensk mælkechokolade og frisk passionsfrugt

pin 27
heart 2

I går forkælede jeg de skønne damer på Kig Ind og Bazar med lækker chokoladekage med kaffefrosting og Daim. Opskriften er fra Færøerne, jeg har den fra min mor, som har den fra en bekendt, og sådan er det så typisk med de mange lækre opskrifter, der stammer fra Færøerne. Se en and....

pin 110
heart 7

Cannoli Cake with Cannoli Cream Frosting

Cannoli Cake with Cannoli Cream Frosting: Moist melt in your mouth cake topped with a decadent cannoli cream frosting. Your favorite Italian dessert in cake form!

pin 1.2k
heart 111

Tiramisu er en klassisk italiensk dessert, som med sin bløde mascarponecreme og smag af kaffe og ren kakao er den perfekte afslutning på en god middag. Få opskriften på klassisk tiramisu her!

pin 4

Tiramisu er en nydelig og klassisk, italiensk dessert!