La Montaña de Maravilla, Toronto Canadá - encanta al parque de diversiones en Canadá el país de las maravillas

pin 30
heart 3

Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark

Infographic: De bedste forlystelsesparker i Storbritannien - Find flere af vores infografikker her: http://www.autoeurope.dk/go/infographics/

Infographic: De bedste forlystelsesparker i Storbritannien - Find flere af vores infografikker her: http://www.autoeurope.dk/go/infographics/

Orlando er verden over kendt som et forlystelsesmekka. Startskuddet var åbningen af Walt Disney World i 1971, der støt er blevet udbygget hvert år siden. Andre forlystelsesparker er kommet til, fx Universal Studios. På International Drive ligger forlystelserne side om side – både de store internationalt kendte og de mindre og knap så kendte. Her er alt fra vilde rutsjebaner til eventyrfigurer: Hogwarts, Spiderman, Mickey Mouse, Jurassic Park, Snehvide og De Syv Små Dværge.

12 Abandoned Theme Parks, Theaters, Schools

pin 87
heart 3

Tivoli Entrance Copenhagen | to do in Copenhagen Scandinavia Standard

pin 211
heart 17

- overdel i korsage-look - blondekanter - snøre i ryggen - metalspænder i front - gennemsigtig nederdel med underskørt - fås kun hos EMP - officiel licens direkte fra USA Walt Disney er kendt af alle, voksne som børn. Udover de berømte forlystelsesparker, er Walt Disney mest af alt kendt for tegnefilm og figurer som alle elsker.

Europa-Park, Rust, Germany ... with compliments to @Laura S.

pin 105
heart 20

Las Vegas er muligvis en af USA's vildeste byer. Her ligger det ene ekstreme hotel efter det andet langs hovedgaden "The Strip". Her er miniudgaver af Paris og New York, her er hoteller formet som pyramider, vulkaner og med romerinspirerede temaer, og her er hoteller med hele forlystelsesparker, akvarier og selvfølgelig kasinoer. Det bliver næsten ikke vildere!

Europa Park <3 <3 <3 - Germany

pin 18
heart 2
Pinterest • Verdens idékatalog
Search