Pinterest • Verdens idékatalog

Mormors bedste julemad: Perfekte brune kartofler! Du kan også sagtens lære det - det hele handler om rækkefølgen. Opskriften her hjælper dig på rette vej!

10
1

Hermes art canvas

302
62
1

et kort med de 9 H´er, hvor du kan skrive specifikt, hvad barnet(eleven) skal. Måske er det ikke vigtigt alle spørgsmål er afdækket, men afprøv hvad der virker og hvilke svar barnet (eleven) har det bedst med at kende. Det kan gøre en forskel

35
1

Der er gået "inflation" i at kigge på dagens læringsmål." ;-) Børnene begynder lige så stille at kunne se meningen med at vide, hvad man skal, hvordan man kommer derhen og hvad målet er... Det motiverer dem - og gør at de arbejder mere målrettet :-) Succeskriterier og mål bliver langsomt men sikkert implementeret i min 3 klasse, og jeg er lige så stille og roligt begyndt at overgive mig til "Synlig læring" ... Det virker!!

6
1

Layered Tulle Skirt from Zara 299,- Size S / 36 (38 hvis det virker lite i strl)

Skolen arbejder udfra "PALS-forventninger". PALS står for "Positiv Adfærd i Læring og Samspil". Forventningerne hænger rundt om på skolen og børnene er virkelig godt til at huske hinanden på den... Forventningerne har givet meget mere ro blandt eleverne. Ingen diskuterer de fælles "regler" - børnene ved at det er ens for alle.... Og det virker!!

17

etudestial: 02.16.16 || spending reading break at Starbucks - got so much to catch up on!

17
6
fra DIY & Crafts

Top 33 Most Creative Camping DIY Projects and Clever Ideas

"No learning can make up for the failure to pray. No earnestness, no diligence, no study, no gifts will supply its lack." E.M. Bounds Barbeque (Braai) out of a can - genius for camping! Cost: $0 Daily update on my blog: ediy3.com

14
2