Pinterest • Verdens idékatalog

Ailim - Open minds

pin 49
heart 11

Anna Sjons Nilsson – Det var en gang

Lavkarbo: Pølse og Bacon Grateng

pin 35

Riseengelen» er laget i det kristne Irland en gang på 7–800-tallet og har trolig vært én av flere englefigurer som prydet et relikvieskrin. Vikinger har brakt figuren til Norge, og på 1800-tallet ble den funnet på gravfeltet på Rise. (Foto fra Bøgda vår 1993.)

pin 11
heart 1

Dette tørklæde er lavet til den strikkede kjole, for at bryde noget at det ensfarvede. Samtidigt gør det hæklede mønster det mere spændende at se på. Det relativt hurtigt at lave, eller jeg var en aften om det. Der er anvendt knap 3 nøgler gang fra Lana Grossa, Anima, der er en kombination of bomuld og bambus, og hæklenål nr. 6. Tørklædet måler ca. 21 x 100 cm.

pin 3

carved ceiling beams | Gothic Castle lives up to that tradition! Large wooden ceiling beams ...

pin 74
heart 7

Ralfefarfars paradis: Det var en gang....

Husetpaanordseth blogg: Det var en gang!

pin 4
heart 1

Hvis der var en, der spurgte mig, hvad mit yndlingstilbehør er, så ville jeg ikke tøve et eneste sekund. Det er den slags tilbehør, som er blevet lavet aller flest gange hjemme hos mig, og jeg er sikker på, at det vil blive lavet mange gange endnu. Det lyder måske ikke af meget, men det er min....

pin 19

Storytelling Stones w/ Cloth Bag (16 pcs) -- Great way to facilitate story time with your little ones! Make up a special story for them or take turns choosing a stone and let them wow you with their creativity and imagination. Set contains: 16 hand painted smooth river rocks w/ gloss finish for added shine and durability and 1 cloth drawstring hand-lettered bag with the phrase "Once Upon a Time..."

pin 138
heart 12