Pinterest • Verdens idékatalog

Da jeg i sommers var i London med min familie, købte jeg på Borough Market (som virkelig er et besøg værd hvis man er på de kanter) et par forskellige glas chutneyer. En af disse var en æblechutney med ingefær som jeg straks blev vild med. Den passede super godt til et stykke kyllingebryst. Glasset...Read More »

Der vokser sunde og spiselige lækkerier overalt, som giver et frisk pust til den daglige madlavning og som er helt gratis! For Anette Eckmann er det en passion at drage ud i naturen og indsamle spiselige planter, urter, bær, frugter, rødder, nødder, svampe, bark … og hjemme i køkkenet fremtryller den lige så passionerede kok de skønneste safter og sirupper, chutneyer og marmelader, kryddersmør og urteteer og supper.

pin 4
heart 2

7 Healthy Homemade Popcorn Seasoning Recipes

What's Poppin'? 7 Easy Recipes for Homemade Popcorn Seasoning --- Skip the microwave popcorn that’s covered in unhealthy fake ingredients. This method of making popcorn on the stove top with coconut oil is SO easy, and it tastes delicious even without added seasonings! Not a fan of coconut oil? Give this recipe a try anyway. It doesn’t end up with a strong coconut-y taste.

pin 3.2k
heart 353
speech 3

Andebryst m/hasselbagte kartofler og vindruesauce 4

Mandelsmør – Nemt og lækkert (Hellevinther)

Mandelsmør – Nemt og lækkert

Kimchi på den nemme måde | ALT OM FERMENTERING

pin 1

En nem opskrift på hjemmelavet tomatsalsa. Den her salsa er en rigtig eksplosion af smag og smager både af surt og salt på samme gang - lige som den skal.

Himmelsk Tomatsovs - Umahro

Syltede valnødder

syltede valnødder pinterest: simonewanscher

Den anden dag begyndte min kæreste pludselig at snakke om blomkålsgratin og et par timer senere fandt jeg mig selv på vej ned for at købe blomkål, så herren kunne få sin gratin (den klassiske med mel og rasp blev der bestilt) :grin: Jeg ville dog ikke snydes for blomkålsgratin, så jeg lagde hovedet i blød...Read More »