Pinterest • Verdens idékatalog

I forbindelse med fotball-VM 2014 har jeg hentet inspirasjon fra det brasilianske kjøkkenet. Du kan gjerne bruke store rå reker. Da tilsetter du rekene sammen med tomatene og lar det småputre til rekene er gjennomkokte før du tilsetter resten. Server rekegryten med vanlig kokt ris eller lag et skikkelig måltid med ris på brasiliansk vis.

PARADISO SILVER HÄNGMATTA Paradiso är en typisk brasiliansk familje-hängmatta som är vävd av extra tjockt bomullstyg. De extra tjocka snörena på ändarna sätts fast för hand med ett vävt band så att hängmattans ändar blir starkare och därmed håller extra länge. Den är hela 175 cm bred så här finns det gott om plats för familjemedlemmarna eller den som vill ha extra utrymme åt sig själv. Vi brukar säga att ju större hängmatta desto skönare är den.

1

Brasiliansk voksing. Vi har eksperter som kan sitt fag.

fra alltommat.se

Fredagsdrinken – Så gör du en Rabarberiña

Recept på rinken Rabarberiña.

1

BRASILIA TROPICAL Brasilia är en singelhängmatta med träkarmar, som har ett bredare tyg (140 cm) än själva träkarmarnas bredd (80 cm) för att du ska kunna ligga diagonalt i den precis som i en klassisk brasiliansk hängmatta som inte har träkarmar. Bomullstråden som har använts för att väva tyget är dessutom riktigt mjuk och flexibel så att den blir lite stretchig.

Byen Cabo Frio hvor Active Education holder til har ca 100 000 innbyggere, og er en relativt liten by i Brasiliansk målestokk. Stedet har en hyggelig og typisk strandby-atmosfære med vennlige innbyggere som tar godt i mot våre studenter.

Αιώρα Amazonas Brazilia Apple | www.lightgear.gr

Diet Doctor - Real food, better health. This site is loaded with common sense diet/eating strategies that work, complete with dietary advice, tips and recipes, etc.

41
2
1

Lekker sandal med strass blader. Sandalen har gummisåle og liten hel. Via Uno er et brasiliansk merke og helt nytt merke i Norge. 

JOHN FRIEDA, 7 Day Luxurious Volume In-Shower Treatment, 129 kr Det finns inget som vi älskar som hi-tech skönhetsinnovationer! John Frieda har tagit fram en helt ny slags produkt som ger samma hållbara volym som den du får när du varit hos frisören. Gelen består av keratin och stärkande protein – vilket är logiskt med tanke på att hår är just protein. Den skapar ett nätverk av polymerer som lägger sig runt varje håstrå och ger intryck av fylligt hår à la brasiliansk supermodell. Volymen…