Pinterest • Verdens idékatalog

Tre små gröna hus ligger bakom ett grönt plank mittemot kyrkogården och med ett mäktigt berg bakom.

1

Ett av Kinas finaste heliga berg. Hit har buddister och taoister vallfärdat sedan Handynastin. Beläget i den grönskande Sichuanprovinsen är Emei en riktig botanisk trädgård med 3 200 växtarter. Längs vägen uppför berget finns flera kloster man kan övernatta på. När du ändå är i trakten så passa på att åka till Jättebuddastatyn i Leshan. 71 meter hög tronar den på den röda sandstensväggen över sammanflödet av tre floder.

Av Jan Magnusson & Dan Andreasson Inbunden, 39 sidor Bamse, LIlle SKutt och Sklaman ger sig ut med båten Victoria. Det blåser upp till storm och segelturen blir en vådlig berg- och dalbanefärd på de höga vågorna. Tack vare Skalmans fiffiga uppfinningar lyckas de rädda pingviner i sjönöd. Men vad är det för mystiskt sken från den slocknade fyren på ön? De tre vännerna seglar dit för att ta reda på det. Det blir ett spöklikt kusligt besök på fyrön.

Wrought iron ideas for the front

171
9

staket mellan grannar - Sök på Google

67
8

Letar ni efter altanräcke, glasräcken eller duschväggar? Vetro erbjuder detta och mycket mer. Välkommen in för mer information och se inspirationsbilder!

8
2

Black wooden driveway gate. #drivewaydoor, #drivewaygate, #garagedoor4less More

132
7

Gillar iden med två smala och 1 bred. Längden eller på höjden är frågan.

58
3

Plank stående byggbeskrivning. Illustration från broschyren Trägårdsbygge (utan d), Föreningen Svenskt Trä

18
1

Outdoor living special: Just add sunshine

Tolle Deko für die Sommerparty Mehr

1.9k
233