Pinterest • Verdens bildekatalog

En, wat is jouw favoriete gerecht van onze menukaart? Fijn he, onbeperkt kunnen genieten voor een vast bedrag? ;-) http://www.horecamarinapark.nl/#utm_sguid=151424,fd901f91-1b62-e78d-d300-498c51f635e8

Het WK Kung Fu in China mee maken...dat gun je toch iedereen? Zeker onze strijders van Danla Shaolin Gongfu uit Purmerend. Maar ze hebben wel jouw hulp nodig :-) Doneer een bedrag naar keuze en dit ontvang je als korting in onze kringloopwinkel of op één van onze andere diensten :-) Direct doneren? Klik hier: https://www.wijzijnsport.nl/campagnes/danla-shaolin-gongfu/nederland-naar-wk-kungfu/#utm_sguid=160116,a2540fef-d1df-8271-cb36-c7c5a16a763a

Bewijs van aandeel in de Afrikaansche Handels-Vereeniging van 5000 gulden, uitgegeven op 1 januari 1878. Als 'maatschappelijk kapitaal' is het bedrag van zes miljoen gulden genoemd.

Wil jij de kanjers van Danla Shaolin Gongfu uit Purmerend helpen op weg naar het WK Kung Fu in China? En kleine bijdrage helpt al een heleboel :-) Klik hier: https://www.wijzijnsport.nl/campagnes/danla-shaolin-gongfu/nederland-naar-wk-kungfu/#utm_sguid=160116,a2540fef-d1df-8271-cb36-c7c5a16a763a en doe een donatie. Het bedrag dat jij doneert ontvang je als korting in onze kringloopwinkel of op één van onze andere diensten :-)

Moshfegh staat op de lijst van de meest respectabele literaire prijs. En ze is de jongste auteur ooit op de shortlist. De prijs voor de winnaar van de Man Booker Prize is een bedrag van 50.000 euro. Deze wordt op 25 oktober bekend gemaakt. Marlon James werd vorig jaar tot winnaar gekroond met haar boek A Brief History of Seven Killings. De Man Booker Prize staat sinds 2014 open voor schrijvers van alle nationaliteiten. Mits het boek geschreven is in het Engels en gepubliceerd is in het VK.

Annelies Verbeke heeft de Opzij Literatuurprijs, de prijs voor de beste roman van een Nederlandstalige schrijfster, gewonnen met haar boek 'Dertig Dagen'. Ze kreeg niet alleen de prijs, maar ook een bedrag van 5.000 euro voor haar hoogstaande literaire prestatie.

Jaja! Wij hebben nu ook cadeaubonnen! Elk bedrag mogelijk 😊 #giftcard #cadeaubon #today #leeuwarden #instore #zaterdag #weekend #handmade #gif #bday #present #card #money #interior #shop #shopping #happy #happygift #happyfeeling

Nick Rey, een jonge advocaat, krijgt de schrik van zijn leven als zijn vader in Colombia wordt ontvoerd. Al snel leggen de kidnappers hun eis op tafel: het losgeld dat ze vragen is gelijk aan het bedrag waarvoor Rey senior verzekerd is. De verzekeringsmaatschappij weigert het geld uit te keren, omdat ze vermoeden dat het doorgestoken kaart is.