Pinterest • Verdens idékatalog

The Most Famous Zoo Animals You Need To See

fra Foursquare

Lima

Oplev den smukke by og dens mange bygninger fra kolonitiden.

Exciting Places to Visit in the US Virgin Islands

Klassikeren fra Amerika, cheese cake med blåbær, har alt det, der hører sig en dessert til: Den er sød, cremet, syrlig og med en knasende sprød bund.

Den charmerende by Trinidad, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder og præget af flotte bygninger fra kolonitiden.

1
fra Foursquare

La Habana

Havannas historiske bydel, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Overalt er Havanna præget af den spanske kulturarv og arkitektur fra kolonitiden.

History of the Norwegian Settlements: A translated and expanded version of the 1908 De Norske Settlementers Historie and the 1930 Den Siste Folkevandring Sagastubber fra Nybyggerlivet i Amerika by Hjalmar Rued Holand http://www.amazon.com/dp/0976054116/ref=cm_sw_r_pi_dp_y4O9ub1NF8XX2

Brownien kommer oprindeligt fra Amerika og så dagens lys i slutningen af 1800-tallet. Den rigtige brownie er lavet med mørk chokolade men kan i dag findes i mange andre afskygninger. En god brownie kendetegnes ved en sprød overflade og en nærmest underbagt, let tung midte. For mig er det også vigtig, at der er masser af…

1

Colonial Hot Buttered Rum / Varm Rom Med Smør fra Kolonitiden