Natuurlijke tuin & buitenleven | Dille en Kamille

Heb je een mini-balkon of juist een flinke (moes)tuin? Maak er een groene oase van, vol vrolijke bloeiers, groenten en kruiden. Vogels, insecten, egeltjes: ze…
more
·
70 Pins
 6mo
Collection by
two hands are hanging donuts from a tree branch with branches and twigs in front of them
DIY vogels voederen
Vogels hebben in de winter energie- en vetrijk voedsel nodig. Je kunt ook zelf iets maken om vogels in de winter te voederen. Bijvoorbeeld een vetbol in een leuke vorm, dennenappels met vogelpindakaas- en voer of een spiraal met appelschijfjes, kokosvet en zaden. Bekijk de verschillende diy's voor leuke vogelvoerideeën voor in je tuin of balkon.
a bunch of bananas hanging from a wooden pole next to green leaves on a tree
DIY vogels voederen
Vogels hebben in de winter energie- en vetrijk voedsel nodig. Je kunt ook zelf iets maken om vogels in de winter te voederen. Bijvoorbeeld een vetbol in een leuke vorm, dennenappels met vogelpindakaas- en voer of een spiraal met appelschijfjes, kokosvet en zaden. Bekijk de verschillende diy's voor leuke vogelvoerideeën voor in je tuin of balkon.
Zomeravonturen beginnen met onze favoriete zomerartikelen | Dille en Kamille
Tussen de buien door schijnt het zonnetje en is het heerlijk om even uit te waaien op het strand of een wandeling te maken door het bos. We laten een aantal van onze favoriete zomerartikelen zien. Wat doe jij in je tas als je op pad gaat?
Onze 10 favoriete artikelen voor buiten | Dille en kamille Van, Water
Ontdek onze 10 favoriete artikelen voor buiten | Dille en Kamille
Mooie spullen om te tafelen tot zonsondergang, een handige irrigator om je planten water te geven, een mix om zelf een feestelijke mocktail te maken, een mooie picknickmand van palmblad. Wat is jouw favoriet?
Ruim alles netjes op in deze handige bolgamand | Dillen en Kamille
Ruim alles netjes op in deze handige bolgamand | Dillen en Kamille
Onze ‘bolgamanden’ zijn afkomstig uit Bolgatanga (Ghana) waar ze met de hand worden gemaakt. Hierdoor is elke mand uniek! Om van alles in huis in op te ruimen of om in de zomer te gebruiken als plukmand voor bloemen of kruiden uit je eigen (moes)tuin.
Handige terracotta irrigator om (pot)planten water te geven | Dille en Kamille
Heb jij ook veel planten in huis en staat je vakantie voor de deur? Deze terracotta plantenirrigator is superhandig! Vul een (wijn)fles met water, plaats de irrigator op de fles en steek het geheel omgekeerd naast de plant in de aarde. Omdat terracotta poreus is, zal de irrigator het water geleidelijk afgeven aan de aarde voor de wortels om op te nemen. Daarom geef je nooit té veel water.
Zomers tafelen: maak je buitentafel gezellig | Dille en Kamille
Zomers tafelen: maak je buitentafel gezellig | Dille en Kamille
Met een mooi tafelkleed, placemats van zeegras, zomers servies en sfeervolle windlichten ziet de buitentafel er zo gezellig uit dat je er het liefst de hele avond aan blijft zitten! Heb jij een plekje in de tuin, op het balkon of op de camping waar je het liefst de hele zomer eet?
Creëren je eigen buitenparadijs | Dille en Kamille
Creëer je eigen buitenparadijs | Dille en Kamille
In de zomer verplaatst het leven zich van binnen naar buiten. Met fijne tuinkussens, potten vol planten en een sfeervol windlicht van zeegras maak je van je tuin, balkon of terras jouw eigen buitenparadijs!
Beleef de zomer buiten:  5 zomerse tips om te genieten van het buitenleven | Dille en Kamille Floral, Journal Pictures, In Door, Wedding Ceremony, Floral Wreath, Online Shop, Table Decorations
Beleef de zomer buiten: 5 zomerse tips om te genieten van het buitenleven | Dille en Kamille
Deze zomer gaan we lekker veel naar buiten, de natuur in! Door je even los te maken van de dagelijkse drukte, en terug te keren naar de ‘eenvoud’ van het buitenleven, voel je weer de verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Daarom verzamelden wij 5 inspirerende buitentips voor je. Van buiten je yoga oefeningen doen, een mooie wandeling maken of je eigen veldboeket plukken tot overnachten middenin de natuur.
Fleur je huis op met een mooie bos bloemen of een vrolijke print | Dille en Kamille
Fleur je huis op met een mooie bos bloemen of een vrolijke print | Dille en Kamille
Wij worden blij van bloemen! Met een vaas bloemen, of een tafelkleed met vrolijke print, ziet het er meteen fleurig uit in huis. En met onze zaden voor de mooiste bloemen maak je er (voor jezelf én voor bijen, vlinders en andere insecten) ook buiten een fijne plek van om te genieten van de lente.
handig tuingereedschap Garden Tote, Ice Bucket
Maak van je tuin een groene oase met ons handige tuingereedschap | Dille en Kamille
Met dit kleine tuingereedschap kun je aan de slag met je balkon, kleine terras, (moes)tuintje of bloempotten! Speciaal voor kleine tuinierklusjes, en makkelijk om met je mee te dragen. Jeuken je groene vingers al?
pots and flowers are arranged on the shelves
Fijn tuingereedschap vind je bij Dille & Kamille
Bij Dille & Kamille vind je alles om dit voorjaar lekker te tuinieren: verschillende soorten zaden (van bloemen tot radijs en Spaanse pepers), fijn tuingereedschap, gieters in allerlei formaten en nog veel meer! Ben jij ook zo blij dat het lente is?
Maak je tuin lente klaar
Maak je tuin lente klaar | Dille en Kamille
Na de winter is je tuin, terras of stoepje toe aan een opfrisbeurt. Met onze klusjes, zoals groene aanslag verwijderen en bloempotten en tuinmeubels schoonmaken, is je tuin straks helemaal klaar voor de lente!
Lentegevoel Dandelion
De lente, misschien wel de fijnste periode van het jaar | Dille en Kamille
Het is nu écht lente, voel jij het ook? Ook al laat het weer het nog niet echt zien, hopen we snel op wat meer zonnestralen. En hoewel we bij Dille van alle seizoenen houden, heeft de lente een magische uitwerking op ons. Elke openspringende knop is een startschot voor een seizoen vol kleine geluksmomenten, van langere dagen tot het zien van het eerste bezige bijtje. Wat is jouw favoriete seizoen en waarom?