Italiaans koken | Dille & Kamille

Wij houden van Italië en dan ook zeker van het heerlijke eten! Door zelf zo'n Italiaans gerecht op tafel te zetten, waan jij je weer even in die gezellige…
more
·
18 Pins
 9mo
Collection by
a square pizza with olives and tomatoes on it
Recept: Focaccia | Dille & Kamille
Wat een plaatje op tafel, deze focaccia met 'paddenstoelen'! Maak zelf ook dit Italiaanse platte brood met ui, tomaatjes en peterselie en creeër je eigen 'focaccia art'! #recept #focaccia #broodbakken #dille&kamille
a white bowl filled with pasta covered in sauce and parmesan cheese on top
Recept: Gnocchi | Dille & Kamille
Op zoek naar een verrassend recept voor gnocchi? Gnocchi zijn Italiaanse ‘deegkussentjes’ gemaakt van aardappels, bloem en ei. Bij dit recept voeg je hier rozemarijn aan toe en serveer je de gnocchi met pittige tomatensaus: voor extra veel smaak! Gebruik een gnocchi-plankje van Dille & Kamille om de perfecte, herkenbare vorm van het deegkussentje te maken. #recept #gnocchi #italiaansekeuken #dille&kamille
some food is laying out on a table next to a spatula and wooden utensils
Recept: Gnocchi | Dille & Kamille
Op zoek naar een verrassend recept voor gnocchi? Gnocchi zijn Italiaanse ‘deegkussentjes’ gemaakt van aardappels, bloem en ei. Bij dit recept voeg je hier rozemarijn aan toe en serveer je de gnocchi met pittige tomatensaus: voor extra veel smaak! Gebruik een gnocchi-plankje van Dille & Kamille om de perfecte, herkenbare vorm van het deegkussentje te maken. #recept #gnocchi #italiaansekeuken #dille&kamille
Risotto met paddenstoelen Rice, Paella, Yummy Food
Risotto met paddenstoelen | Dille & Kamille
Deze risotto met gemengde paddenstoelen is romig door de mascarpone en rijk van smaak. Een heerlijk herfstrecept om tijdens een gezellig etentje met vrienden of familie van te genieten! Je vindt het recept op onze website.
gevulde pasta Cheese, Camembert Cheese, Ethnic Recipes
Recept: Pansotti met spinazie, pompoen en walnotensaus | Dille & Kamille
In de winter genieten we van comfortfood én nemen we de tijd om uitgebreid te koken. Dit weekend maken we zelf pansotti met spinazie en pompoen. Eventueel met je favoriete muziek aan, kan je je gedachten tijdens het maken van deze gevulde pasta de vrije loop laten. Heerlijk ontspannend dus en als eindresultaat zet je ook nog iets lekkers op tafel!
Risotto met groene asperges en saffraan Quinoa, Asparagus, Italian Recipes, Wine And Dine, Wine Recipes, Cooking And Baking, Good Food
Risotto met groene asperges en saffraan | Dille & Kamille
Maak deze heerlijke Italiaanse risotto met groene asperges en saffraan nu helemaal zelf. Met dit fijne recept van Dille & Kamille breng jij een stukje van Italië naar jouw thuis.
italiaans koken Baking, Tomato Tomato, Tomato Garden, Food And Drink, Salad
Italiaans koken | Dille & Kamille
Waan je weer even in de Italiaanse straatjes en gezellige barretjes. Bij Dille & Kamille hebben we alles in huis om een heerlijk Italiaans gerecht klaar te maken, zoals fijne Italiaanse kruiden, maar ook handig Italiaans keukengerei.
risotto met pompoen, geitenkaas en pancetta Chicken, Diner, Meat
Risotto met pompoen, geitenkaas en pancetta | Dille & Kamille
Een heerlijk Italiaanse risotto met pompoen, geitenkaas en pancetta. Je maakt deze risotto nu eenvoudig zelf met het fijne recept van Dille & Kamille.
Pizza met kerstomaatjes, gegrilde courgette en burrata Vegetable Pizza, Drinks
Pizza met kerstomaatjes, gegrilde courgette en burrata | Dille & Kamille
Een heerlijke snack om te delen tijdens een borrel of een lekker hoofdgerecht. Deze pizza met kerstomaatjes, gegrilde courgette en buratta is heerlijk! Je maakt hem nu eenvoudig zelf met dit fijne recept van Dille & Kamille.
italiaans koken Japchae
Haal Italië in huis met deze tips! | Dille & Kamille
Probeer de rest van deze zomer de tijd te nemen om met aandacht te koken en eten. Normaal gesproken gaan we - in de dagelijkse hectiek met werken en school – niet altijd even bewust om met ons eten. Maar door met aandacht te eten, geniet je veel meer! Kijk, voel, ruik en proef wat je kookt en eet. Op die manier smaakt je eten niet alleen beter, je herkent ook sneller wanneer je verzadigd bent. Ga jij het proberen?
Ragù alla Bolognese Spaghetti, Waffles, Gluten Free, Healthy Kitchen, Sugar Free, Cheese Board
Ragù alla Bolognese | Dille & Kamille
Maak deze heerlijke en typisch italiaanse pasta nu eenvoudig zelf! Met ons fijne recept voor de Ragù alla Bolognese waan jij jezelf weer even in Italië.
Rigatoni met pompoen, spinazie en ricotta Stir Fry Recipes Healthy, White Chicken Chili Easy, Weird Food, Rigatoni, Healty Food, Winter Food, Vegetarian Dishes, How To Cook Pasta, Veggie Recipes
Rigatoni met pompoen, spinazie en ricotta | Dille & Kamille
Verras jouw vrienden of familie met deze bijzondere Rigatoni met pompoen, spinazie en ricotta. Maak deze rigatoni nu eenvoudig zelf met dit fijne recept van Dille & Kamille.
Ravioli met ricotta en citroen Making Ravioli, Ravioli Ricotta, Veggie Main Dishes, Manicotti Recipe, Ricotta Ravioli, Italian Pizza Recipe, Arugula Pesto, Homemade Ravioli, Homemade Hamburgers
Ravioli met ricotta en citroen
Kook in heerlijk Italiaanse sferen met deze ravioli met ricotta en citroen. Deze ravioli met ricotta maak je nu eenvoudig met dit fijne recept van Dille & Kamille.
Linguine met tomatensaus Macaroni Cheese, Linguine, Tomato Sauce, Meatballs, Macaroni
Linguine met tomatensaus en gehaktballetjes | Dille & Kamille
Verras jouw gasten met deze heerlijke Linguine met tomatensaus. Je maakt deze Italiaanse pasta nu eenvoudig met dit fijne recept van Dille & Kamille.
Pizza met ricotta en venkelworst Quiche, Homemade Stromboli, Four Cheese Pizza, Ricotta Pizza, Homemade Pepperoni Pizza, Vegan Pepperoni, Deep Dish Pizza Recipe, Fennel Sausage, Diy Pizza
Pizza met ricotta en venkelworst | Dille & Kamille
Op zoek naar een bijzonder recept om zelf pizza te maken? Maak dan nu deze pizza met ricotta en venkelworst met dit leuke recept van Dille & Kamille. Haal een stukje Italië bij jou in huis!