Seaside Village

Collection by Chris Kenyon

94 
Pins
 • 
143 
Followers
Chris Kenyon

Friese elfsteden

Friese elfsteden. Leeuwarden, Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Workum, Bolsward, Harlingen, Franeker en Dokkum hebben stadsrechten verkregen.

AVRI Bloem- en Tuincentrum

Welkom in de wonderbaarlijke miniatuurwereld van Luville. Laat je betoveren door de gedetailleerde huisjes en figuurtjes. Ze zijn met veel zorg en liefde vervaardigd, om eindeloos van te genieten. De ontwerpers weten elk jaar weer te verassen met nieuwe vondsten, de mooiste huizen of grappige tafereeltjes. Alle elementen worden stuk voor stuk met vakmanschap en oog voor detail gemaakt om een miniwereld naar eigen ontwerp te kunnen bouwen. Of het nu gaat om een enkel huis, een straat of een…

Kersthuisje Workum smederij Dickensville

Op zoek naar goedkope kerstfiguurtjes Nu bij Warentuin. Workum Smederij. Een unieke serie die zich onderscheidt door de mooie en gedetailleerde afwerking.

Harlingen- Galerie Atelier Acanthus - Blokker

Harlingen- Galerie Atelier Acanthus, komt uit het assortiment huisjes, koop hem gemakkelijk en goedkoop online!

Stadshuis - Dickensville Elfsteden - Harlingen - Mazzelshop Camping Totaal

Stadshuis - Harlingen

Intratuin De Brink kersthuisje boerderij 21 x 12 x 16,5 cm

Intratuin De Brink kersthuisje boerderij De Brinkhoeve met LED verlichting, werkt op batterijen (3 x AA, niet meegeleverd), afmeting: 21 x 12 x 16,5 cm

Workum Vuurtoren | Blokker

Workum Vuurtoren, komt uit het assortiment huisjes molens, vuurtorens & kerken, koop hem gemakkelijk en goedkoop online!