Benjamin Barth

Benjamin Barth

Benjamin Barth
Flere idéer fra Benjamin
fantastiske vinduer på toppen pvoland: fiore-rosso: Le Corbusier | Maison Guiette Antwerp, Belgium, 1926. WORKPLACE

fantastiske vinduer på toppen pvoland: fiore-rosso: Le Corbusier | Maison Guiette Antwerp, Belgium, 1926. WORKPLACE

Le Corbusier

Le Corbusier

glass rock gabion - Hledat Googlem

glass rock gabion - Hledat Googlem

brick gabion walls - Pesquisa Google

brick gabion walls - Pesquisa Google

living plant wall concrete wall - Google Search

living plant wall concrete wall - Google Search

The Stanhope Road Barrier Project in Cape Town reflects noise back across Stanhope Road. To minimise an increase in noise on the opposite side of the road the lower section of the retaining wall was constructed at an angle to reflect the noise upwards to pass above any possible receivers on the other side.

The Stanhope Road Barrier Project in Cape Town reflects noise back across Stanhope Road. To minimise an increase in noise on the opposite side of the road the lower section of the retaining wall was constructed at an angle to reflect the noise upwards to pass above any possible receivers on the other side.

Støyskjerm — Systemsikring AS

Støyskjerm — Systemsikring AS

Abeel House By Steven Vandenborre & Mias Architects

Abeel House By Steven Vandenborre & Mias Architects

후암동 주택

후암동 주택

Light-House,©  Lucas K. Doolan

Light-House,© Lucas K. Doolan