Helene N Nilsen

Helene N Nilsen

Helene N Nilsen
Flere idéer fra Helene N
Join our Pinterest Fam: @SkinnyMeTea (130k+) ♡ Use 'Pinterest10' for 10% off your order ♡

Join our Pinterest Fam: @SkinnyMeTea (130k+) ♡ Use 'Pinterest10' for 10% off your order ♡

TheyAllHateUs | Page 8

TheyAllHateUs | Page 8

Gucci velvet bag - balenciaga boots

Gucci velvet bag - balenciaga boots

Finish long layers with a crop top

Finish long layers with a crop top

created as a walled sanctuary, thick concrete walls juxtaposed with shuttered panels form the property's exterior.

created as a walled sanctuary, thick concrete walls juxtaposed with shuttered panels form the property's exterior.

Located on the Victorian Surf Coast in Australia, this incredible concrete house is by Auhaus Architecture, an award winning design studio operating out of Melbourne and the Bellarine Peninsular. The

Located on the Victorian Surf Coast in Australia, this incredible concrete house is by Auhaus Architecture, an award winning design studio operating out of Melbourne and the Bellarine Peninsular. The

Concrete pad in Australia sheltering an internal courtyard

Concrete pad in Australia sheltering an internal courtyard

A beautiful concrete house on the Victorian surf coast in Torquay, Australia. Idealised by Auhaus Architecture, the 4 bedroom family house has been designed as a walled sanctuary, opening up onto itself and allowing stunning views onto wetl

A beautiful concrete house on the Victorian surf coast in Torquay, Australia. Idealised by Auhaus Architecture, the 4 bedroom family house has been designed as a walled sanctuary, opening up onto itself and allowing stunning views onto wetl

A beautiful concrete house on the Victorian surf coast in Torquay, Australia. Idealised by Auhaus Architecture, the 4 bedroom family house has been designed as a walled sanctuary, opening up onto itself and allowing stunning views onto wetl

A beautiful concrete house on the Victorian surf coast in Torquay, Australia. Idealised by Auhaus Architecture, the 4 bedroom family house has been designed as a walled sanctuary, opening up onto itself and allowing stunning views onto wetl