car care

Car care, detailing, professional car care. Car shine. Car wash
11 Alle Pins0 Følgere

Flere ideer
Chemical Guys GAP_VKIT_04 - VLINE Polishing Sampler Kit (4 oz) use with this to?
Autoglym BC32 Bumper & Trim Gel
Autoglym Paint Pro™ System
Autoglym VP3LBC Bodywork Protection Collection for cars, bikes and tru
Első lépésben használandó csiszolópaszta ami fényezés felső rétegéből hámlaszt le egy réteget, a hibák eltávolítása érdekében. A  terméket könnyen meg lehet különböztetni fehér kupakjának és címkéjének köszönhetően. A készletben található fehér   renovátor koronggal használandó.
Ideális védelmem. Extra kemény védőréteget képez, ami a kemény gyanták és viaszok eredménye. Nem tartalmaz tisztító és polírozó   összetevőket, ezért a megtisztított száraz és foltmentes felületen érdemes használni. Az eredmény: rendkívül tartós, mély fényű   ragyogó fényezés, extra kemény bevonat a környezeti hatásokkal szemben.
Puha szerkezetű polírozó szivacskorong   PAINT REFINEHOZ
Autoglym AWKIT Aqua Wax Kit for cars contains carnauba wax for durabilityAqua Wax is for quickly topping up existing sealants and wax following a wash. It is perfect if you are in a hurry and only adds a couple of minutes to the overall washing and drying time.Aqua Wax can be applied to all
Egy lépésben védi és ápol. Magas fényű rendkívül tartós, új összetételű könnyen és gyorsan használható termék, használata során nincs porképződés. Alkalmazható minden tipusú fényezésen kézzel vagy géppel.
Speciálisan kialakított termék, mely gyorsan és biztonságosan eltávolítja a fényezésbe ágyazódott szennyeződéseket. A mikroszkopikus szemcsék a gyurmába ragadnak, így biztosítva egy makulátlanul   tiszta és sima felületet a polírozás előtt.
Pinterest
Søk