Tekstiilit ja kalusteet koko kotiin!

Collection by Dekoria Finland • Last updated 12 days ago

8 
Pins
Dekoria Finland
Olemme yksi harvoista tuottajista, jolta saat pyöreitä pöytäliinoja mittojen mukaan.   Napsauta yläreunassa olevaa linkkiä lukeaksesi lisää

Pöytäliinat

Olemme Dekorialla keränneet kokoelman kauniita pöytäliinoja. Meiltä löydät liinat niin pitkiin ruokapöytiin kuin pienempiin pyöreisiin pöytiin. Katso valikoima täältä.

Perusverho, jossa 8 antiikkikullattua purjerengasta per 130cm (Sisähalkaisija 4cm, ulkohalkaisija 6cm), verhotankoon pujotattavaksi (verhotanko ei kuulu pakettiin).   Napsauta yläreunassa olevaa linkkiä lukeaksesi lisää

Verho purjerenkailla

Verho purjerenkailla, 136-12 mallistosta Quadro

Mikäli et halua herätä auringonpaisteeseen, suosittelemme näitä pimentäviä laskosverhoja, jotka on saatavissa useissa kauniissa väreissä.   Napsauta yläreunassa olevaa linkkiä nähdäksesi monia vaihtoehtoja

Pimentävät laskosverhot

Laskosverhot pimentävällä kankaalla Nukkuisitko mielummin pidempään ilman auringon herättäviä säteitä.

Tilaa omien mittojen mukaan ommellut rullaverhot. Siten varmistat verhojen täydellisen sopivuuden - joka kerta.

Rullaverho

Tilaa omien mittojen mukaan ommellut rullaverhot. Siten varmistat verhojen täydellisen sopivuuden - joka kerta.

Laskosverhot pehmentävät ikkunasta tulevan valon tai pimentävät huoneen kokonaan ja tuovat uutta ilmettä vanhanaikaisten sälekaihdinten tilalle ilman jatkuvaa pölyjen pyyhkimistä. Sen sijaan voit vain pestä ne pesukoneessa.

Laskosverhot

Tilaa uudet laskosverhot osoitteesta Dekoria.fi - Meillä on paljon kokemusta laskosverhojen ompelusta mittojen mukaan.

Dekoriasta saat päiväpeitot ja koristetyynyt samasta tai yhteensopivasta kankaasta ja voit valita yli 300 erilaisen mallin joukosta.

Sängynpeitot

Dekorialla on yli 400 erilaista kangasvaihtoehtoa sängynpeitit ja toimitamme myös verhoihin, päiväpeitot, ym. samasta kankaasta.

Jos etsit kauniita ja tyylikkäitä päiväpeitteitä, mielestäni sinun kannattaa tutustua kauniiseen valikoimaan, jota heillä on Dekoriassa. Täältä löydät ehdottomasti päiväpeitteen, joka sopii sinulle ja kauniiseen kotiisi.

Päiväpeitot

Olemme koonneet suuren valikoiman ihania päiväpeittoja, vilttejä, tyynyjä ja paljon muuta - Löydä sinun makuusi sopivat tuotteet täältä ja tilaa verkkokaupastamme.

Täällä on pian esittely monista tuotteistamme, mutta siihen asti voit vierailla kotisivullamme. Stylus, Presentation, Ikea, Summer, Style, Ikea Ikea

Verhokauppa - Suuri valikoima verhoja verkkokaupasta - Dekoria

Monipuolisesti verhoja ja kankaita nettikaupastamme. Katso valikoimamme tästä.

Pinterest